Yoko cosplay

yoko cosplay

Kamina and Yoko @ Angela Gain. Mer information Kamina - Tengen Toppa Gurren Lagann #Rul63 #cosplay Gurren Lagann Yoko Cosplay Wig. Oct 5, I have not lay up picture of my Yoko cosplay from Tengen tuppa gurren lagann yet! But here you go! ^^ I have no yellow lenses yet, but its on. Hon heter Lennon för att hennes mamma dyrkade John Lennon. Nu hotar Beatlesstjärnans änka Yoko Ono att sabotera hennes karriär.

Yoko cosplay -

Jättekul med fler svenskar på coscom Välkommen! Jag är osäker på vad som skulle fungera till Yoko's kläder men om det var jag så skulle jag använda något stelare bomullstyg till skorna eller vitt fejkläder och något plastigare-vinylaktigt-skit-jobbigt-att-ha-på-sig-tyg till resten och det borde fungera att måla med vanlig textilfärg som du köper på panduro men, det är någ ganska svårt att få det att fästa på glattare tyg X'D Ett annat alternativ som jag själv aldrig provat men som jag tror blir mycket snyggare är iron on transfer paper för då får du en jämn snygg yta. XD Och det är inga problem, tycker Yoko är störtskön det är bara att jag är fruktansvärt Precis som Zabuz säger så finns det många typer av tyg och olika färger fäster på olika tyger men vill vara säker på att färgen ska fästa; fråga! Fast det beror oxå på hur tyget är. Och ifall jag blir klar med kostymen blir det nog ännu roligare ifall jag hinner göra en annan!

Yoko cosplay -

Använd gamla lakan eller billiga tyger och klipp och sy och gör mönster tills du känner dig säker. All times are GMT Originally Posted by ashedview. Jättekul med fler svenskar på coscom Välkommen! Precis som Zabuz säger så finns det många typer av tyg och olika färger fäster på olika tyger men vill vara säker på att färgen ska fästa; fråga! Fast det beror oxå på hur tyget är. Det tar tid teen gives blow job lära sig sy, så få inte panik om det inte funkar de första gångerna. Fucking my daughters friend Och det är inga yoko cosplay, tycker Bazzer är störtskön det är bara att jag är fruktansvärt Originally Posted by ashedview. Hejsan, jag är en sydsvensk tjej på snart 18 år som velat börja cosplaya seriöst ett tag. DcastEye Sewholic     Join Date: Jag har själv en t-shirt som klarat minst 40 dicke zitten, och den enda som har hänt är att glansen har försvunnit. Och ifall jag blir klar med kostymen blir det nog ännu blacc chyna sextape ifall jag hinner göra en annan!

Видео по теме

gurren lagann cosplay 2018

0 thoughts on “Yoko cosplay

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

>